Exclusief voor abonnees

Ivan Leko, nu zonder club: “Club lacht met de tegenstand. Het is van een ander niveau geworden”

Ivan Leko in Abu Dhabi.
BELGAIMAGE Ivan Leko in Abu Dhabi.
Zijn 2019 verliep niet ­zoals gehoopt. Het ­begon nochtans mooi, met een ­bekroning op het Gala van de Gouden Schoen, maar ­nadien bleef een contractverlenging bij Club uit én nam ook Al Ain (vervroegd) afscheid van Ivan Leko (41). Voor een rancuneus ­interview moet u evenwel elders zijn.

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • james vroman

  club steekt er mijlen bovenuit alleen een fanatieker beweerd het tegendeel en worden met de week gefrustreerd ..club koopt ook wat het wil ...

 • danny buyse

  @Eddy Vervaet, Club lachen? Zoals u zelf zegt zeker en vast niet, integendeel! Club heeft alles te verliezen en nu zeker met de media erbij die ze voortdurend de hemel in prijzen.

 • Eddy Vervaet

  Leko heeft natuurlijk een Clubverleden.Ik denk niet dat ze daar "lachen" met hun achtervolgers.Zou een beetje naïef zijn.Club steekt er monenteel een beetje bovenuit,maar kan het in de play-offs ook laten afweten.Het kan snel keren in voetbal...