Exclusief voor abonnees

In de voetsporen van Charles: 4 nieuwe talenten kloppen op de deur bij Club Brugge

De volgende generatie talenten krijgt zijn kans bij Club
Photo News De volgende generatie talenten krijgt zijn kans bij Club
Who’s NXT? Na de doorbraak van De Ketelaere en het debuut van Van Der Brempt en De Cuyper staan een handvol Clubjonkies in de wachtkamer. Straks krijgen opnieuw vier beloften hun kans van Philippe Clement. En met reden, zo blijkt uit de eerste weken van de voorbereiding: “In mijn zeven seizoenen als coach zag ik het niveau énorm stijgen”, weet Rik De Mil. De beloftentrainer stelt de nieuwste talenten uit de Club NXT-jeugdacademie aan u voor.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Paul Roymans

  Het zou voor de clubs positief zijn indien men de eigen jeugd de kansen zou geven die nu aan tweederangs buitenlanders worden gegeven. Zou op relatief korte termijn financieel een goede zaak zijn.

 • Pieter De Ruyter

  De kampioen van de komende 5 jaar.

 • Kris Pieters

  We zien allemaal hoe ver RSCA er mee gekomen is Philippe, zijnde de rechterzijde van de kolom in de stand. Club is top op dit ogenblik, enkel AA Gent komt wat in de buurt.

 • andy wauthier

  Bij rsca is het momenteel omdat er ook geen geld is om iets aan te trekken.

 • PHILIPPE QUINART

  Bij RSCA krijgen de jeugdtalenten al jaren hun kans. Als ik vaststel wat FCB allemaal rondlopen heeft van aangekochte spelers, denk ik niet dat hun eigen jeugd veel kansen zal krijgen buiten de oefenwedstrijden.