IN BEELD. 22.000 aanwezigen: Club Brugge beleeft drukste Fandag ooit

BELGA

Met 22.000 aanwezigen beleefde Club Brugge vandaag zijn drukste Fandag ooit. Tal van leuke activiteiten kleurden een zonovergoten dag. Met voor het eerst een spelersvoorstelling op het podium aan de Noordparking konden de fans dichter dan ooit bij hun helden komen. De decibels gingen meermaals de lucht in en bereikten een hoogtepunt met de afsluitende ‘We Are Bruges’.

BELGA
BELGA
Photo News
BELGA
BELGA
BELGA
BELGA
BELGA
Photo News
Photo News
Photo News
BELGA
BELGA
BELGA
Photo News
Photo News14 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • rik cappelle

  Ocharme Paul, als wij naar Oudenaarde gaan voor een oefenwedstrijd dan hangt een maand voordien al het bord "UITVERKOCHT" aan de ingangspoort. Hoe zou dat komen ?

 • lucien luyten

  Eenzaam aan de Belgische top ...... na Genk ,op de 2e plaats .

 • danny buyse

  @Jean, daarom moeten alle ploegen versterken als we wat meer willen betekenen in Europa en dit niet alleen door de sterkte van de ploeg door goede spelers maar ook de infrastructuur van de stadions.

 • Jean Vermote

  Is inderdaad een mooie club met groots verleden. Maar steun ook de kleinere club want anders krijgen we een saaie competitie zoals de Schotse waar enkel Rangers en Celtic Glasgow de plak zwaaien.

 • Freddie Heremans

  Het is nog steeds wachten op groen licht voor dat lang verbeide nieuwe Club-Stadion, maar Mr. Bart Verhaeghe zal wel beseffen dat 40.000 zitjes er 10.000 te weinig zijn. Club Brugge barst uit zijn voegen, het staat eenzaam aan de Belgische top.