Exclusief voor abonnees

Het eerste interview van Philippe Clement dit seizoen: “Ons oefencomplex is het beste van het beste in België, dan kun je Jan Breydel niet laten afbrokkelen”

Philippe Clement.
Photo News Philippe Clement.
Misschien denkt u nu: ‘Mijn krant is daar al vroeg op het seizoen met Philippe Clement XXL’. Maar als één iemand midden juli recht van spreken heeft, dan wel hij: trainer van de landskampioen, geprezen van Madrid tot Parijs. “Voetballen zonder publiek beïnvloedt vooral de creatieve spelers.”

Je hebt 3% van dit artikel gelezen
7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Hans Willems

  Goed zo geert thijs, je begint het te snappen

 • devos gino

  het beste na anderlecht pipos

 • Bart Samyn

  als je de laatste topclub bent in Belgie die aandacht heeft voor een nieuw oefencomplex zal het uiteraard het beste zijn. Uiteraard de beste ploeg van Belgie, de beste ploeg van Europa, het beste oefencomplex, de beste jeugdopleiding, de beste trainer van Europa, enkel een puinhoop van een stadion die maar niet vernieuwd geraakt.

 • Geert Thijs

  Tuurlijk de beste ook de beste ploeg van Europa zeker

 • Gilbert Ballegeer

  Wat wel opvalt is dat sedert er gevoetbald wordt zonder publiek er minder comedy word gespeeld door de vedetten