Hans Vanaken verlengt contract bij Club Brugge tot 2023

Photo News
Hans Vanaken heeft zijn contract verlengd bij Club Brugge. De 26-jarige middenvelder tekende een overeenkomst tot 2023.

Het nieuws van de contractverlenging van Vanaken werd bekendgemaakt op de spelersvoorstelling in het Casino van Knokke. De kersverse Rode Duivel tekende zijn contractverlenging live op het podium. "Ik voel me enorm gelukkig bij Club", zegt Vanaken. "Op het veld en privé zit alles mee. Ik heb hier al drie geweldige jaren beleefd."

Vanaken, die in 2015 de overstap maakte van Lokeren, veroverde met Club in 2016 en 2018 de landstitel. In mei van dit jaar werd hij verkozen tot Profvoetballer van het Jaar. Vorige week maakte de Limburger zijn debuut voor de Rode Duivels in de oefeninterland tegen Schotland (0-4).

Na Ruud Vormer en Wesley is Vanaken de derde sterkhouder die dit seizoen bijtekent bij Club Brugge.

Photo News
Photo News
Photo News25 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Luc Cleynhens

  IN Engeland, Duitsland, Spanje, Italie, Frankrijk ligt hij alle weken met een longontsteking in bed NA een wedstrijd !!!! van de zucht ….

 • Urdi De vos

  Kan nergens ander mee. En er zijn er meerdere in de Belgische comptitie zoals dienen loser.

 • Marko Decandt

  Persoonlijk vind ik het een domme beslissing. Hij is net opgenomen in het Belgisch elftal, kan zich nu laten zien aan het buitenland en proberen ergens goed binnen te geraken. Door zo lang te verlengen bij Brugge toont hij dat hij geen ambities heeft en volgens mij zal hij nu zeer snel uitgeblust geraken door te blijven sjotten in België waar je als profvoetballer niet vooruitgeraakt qua talent en carrière.

 • Manse Williby

  Verstandig, hij weet dat niemand anders hem moet hebben. Een trekker met oplegger is vlugger gedraaid.

 • Freddy Van Yperzele

  Is een geniale speler ALS hij goesting heeft, en dat is zijn grote minpunt het komt er niet altijd uit maar zie hem graag spelen.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00