Exclusief voor abonnees

Geen scheldtirade of donderpreek, daags na puntenverlies tegen Standard: Clement houdt hoofd koel

Photo News
De voorspelde bolwassing bleef uit. Eén dag na zijn uitval nam Philippe Clement zijn spelersgroep even snel onder de arm. Business as usual... met de blik op morgen.

Geen scheldtirade of donderpreek in het Belfius Basecamp gisterochtend, daar waar Club Brugge daags na de teleurstellende match tegen Standard de nieuwe werkweek op gang trapte. Tijdens de traditionele wedstrijdanalyse nam Philippe Clement zijn spelers in bescherming, zonder voorbij te gaan aan wat zijn groep tegen Standard verkeerd had gedaan. Dit terwijl hij zondag op de persconferentie van mening was dat er “deze week eens moest gesproken worden” - een uitspraak op het moment dat het puntenverlies nog allesbehalve verteerd was.

Je hebt 21% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

 • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
 • Slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • joseph Leysen

  Die man heeft geen kapsones. Waarom omdat hij zijn ideeën uitvoert? Hij heeft zijn tijd nuttig gebruikt en zal snel andere oorden opzoeken. Er is er nog een en die is bij kv mechelen. Geef die mensen waar ze recht op hebben.

 • frankie bressinck

  Het is omdat Standard niet op zoek ging naar meer doelpunten dat ze nog een punt pakken! Club was niet goed de 1ste helft, maak het dan af. Maar nee ze gingen dat doelpunt verdedigen met het gekende gevolg!

 • FRANS DE ROUCK

  Clement is de Clement niet meer van weleer! Hij krijgt kapsones en profileert zich op een niveau waar hij niet thuis hoort. Sommige voetbalj journalisten hebben hem al gekoppeld aan grote clubs!! Clement en voetbazl experts vzn de gazetten : voetjes op de grond houden.

 • Didier Briglia

  Hoogmoed hé clement!!!!

 • erwin smot

  scheld tirade ?? waarom ?? dat is dus weer een trainer die denkt dat de tegenstander niet kan voetballen en dat hij dat alleen kan..