Een opvallende afwezige op ploegfoto Club Brugge, Fadiga definitief naar Heracles

BELGA
Geen Kaveh Rezaei vandaag op Club Brugge. De Iraanse spits staat daarmee niet op de officiële ploegfoto bij de Bruggelingen. Rezaei staat zelfs dicht bij een vertrek. De trofee van de Jupiler Pro League was er dan weer wel bij op het fotomoment.

Rezaei trainde nog wel mee vandaag na de ploegfoto, maar dat was louter in afwachting van een oplossing die nu mogelijk nakend is. De spits zat recent samen met zijn entourage om zijn toekomst te bespreken. Een terugkeer naar Charleroi is een mogelijkheid, liet Mehdi Bayat -sterke man van de Zebra’s- al verstaan. Maar dan zal Charleroi wel in de buidel moeten tasten. 

In de zomer van 2018 betaalde Club nog 4 miljoen euro voor de goalgetter. Rezaei kon nooit overtuigen in Jan Breydel en maakte vorige zomer op huurbasis opnieuw de omgekeerde richting. In het Zwarte Land hervond hij zijn torinsintict met 12 competitiegoals en 2 stuks in de Belgische beker.

Noah Fadiga (20) van zijn kant verhuist definitief naar het Nederlandse Heracles Almelo. De aanvaller lag nog tot eind dit seizoen onder contract bij Club Brugge, dat de zoon van clubicoon Khalilou vorig seizoen bij FC Volendam stalde. De jonge Fadiga tekende in Almelo een verbintenis voor drie seizoenen.

Noah Fadiga met zijn vader Khalilou.
BELGA Noah Fadiga met zijn vader Khalilou.4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Yvan De Smet

  Succes Noah, we blijven je volgen!

 • Georges Vande Velde

  Sagna is eentje die Clement vanaf dag één niet moet hebben! Zolang Clement er is zal Sagna niet in de kern geraken !

 • Eddy Vermote

  Van Den Keybus en Voet er wel bij. Denkelijk Sagna ook niet op foto. Zie maar 28 spelers op ploegfoto en er stonden er wel 30 bij kern op Clubsite.

 • ronny meuris

  Ik zou zeggen een goede back-up spits voor mbokani bij antwerp maar gezien de goede verstandhouding met zowel club als charleroi lijkt dit eerder een utopie.