Dennis naast Vossen in de spits bij Club? "Ik verwacht veel van hem"

Photo News
Ivan Leko en Club Brugge moeten het morgen een eerste keer zonder Wesley stellen. De Kroaat hoopt dat anderen hun kans zullen grijpen: “Ik verwacht veel van Dennis en reken op zijn flitsen en acties”.

Club Brugge is onthoofd, maar Ivan Leko blijft niet bij de pakken zitten. Zo meent hij dat de afwezigheid van Wesley nooit als excuus zal worden ingeroepen wanneer blauw-zwart het de komende weken lastig krijgt: "Het is een kans voor iemand anders. Iemand met andere kwaliteiten. Of ik mijn systeem zal veranderen? Het is een moeilijke keuze die ik moet maken. Enerzijds hebben we vertrouwen en onze automatismen in ons vaste systeem, anderzijds hebben we niemand zoals Wesley. Zijn profiel is uniek. Wat er gebeurd is, betreur ik, maar dit zal geen excuus zijn. Ook al is het heel jammer dat we hem niet kunnen gebruiken."

Ivan Leko.
BELGA Ivan Leko.

Openda positieve indruk

De kans is groot dat Dennis naast Vossen voorin aan de aftrap komt: "Ik verwacht veel van hem. Ik reken op zijn flitsen en zijn acties, maar hij is jong en kent niet veel stabiliteit. Er zijn ook anderen die het kunnen invullen. Openda bijvoorbeeld. Net als bij Baiye reken ik op hem. Hij heeft een positieve indruk gemaakt. We zullen zien."

Leko kan opnieuw een beroep doen op Denswil en Decarli. Op Nakamba en Mechele is het nog een weekje wachten.

Dennis vorige zondag in duel met Vojvoda van Moeskroen.
Photo News Dennis vorige zondag in duel met Vojvoda van Moeskroen.8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Gaston FOUBERT

  Weer mis DIrkske, vorig jaar. Man, je moet heel dringend een encyclopedie aanschaffen.

 • Dirk Van der Weeën

  Inderdaad foubert,en wij weten ook welke dat is.Of hoe zijn ze twee jaar geleden kampioen gespeeld?

 • Gaston FOUBERT

  Er is een ploeg die zelfs penalty's krijgt in de 94 ste minuut … welke zou dat zijn ledure?

 • marc ledure

  Loukie Van Ypersele !! Bedankt , Maar wij kunnen ze maken die penalty's er zijn ploegen die dat niet kunnen ondank ze ze onterecht krijgen. Denkt eens goed na wie het is.

 • PIERRE VAN DER ELST

  morgen spelen ze tegen wat de supporters van brugge de degradatie kandidaat de eerste 2wedstrijden ook reeds tegen de degradatie ploegen.noemden,dus geen probleem.