Exclusief voor abonnees

De prijzenkast zit bijna vol, maar is hun honger al gestild? Dit zijn de uitdagingen van Vanaken en Vormer

Photonews
Drie landstitels hebben ze op zak, de Gouden Schoen prijkt op hun erelijst. Hans Vanaken (27) heeft er zelfs twee op de schouw, Ruud Vormer (32) pakte in zijn debuutjaar nog een beker mee. In hoeverre is de honger gestild? Vlak voor de competitiestart brengen we de uitdagingen van de sterkhouders in kaart. 

Je hebt 9% van dit artikel gelezen
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jean MERTENS

  Men weet toch hoogmoed komt voor de val.Waar waren ze als het nodig was vorige week.De eerste zoals altijd slechte verliezer de andere van de aardbodem verdwenen.Hopelijk kunnen ze zich herpakken anders geen prijzen meer maar ja dit jaar was het al onverdiend.

 • Erwin Van Roy

  Als je dit weet dan weet je nu al dat hij een derde gaat krijgen maar waarom zal een raadsel zijn de maanden Februari tot midden maart waren pover en in de beker zag je hem niet. Het zal een derde gouden flop worden. Bijna 28 en nog steeds in België dan zal hij niet zo goed zijn dan dat ze beweren. Andere spelers Tielemans, Dendoncker, faillani, Lukaku, Witsel zouden al het mooie weer te maken in buitenlandse topcompetitie op 23 jaar.

 • Bruno willems

  Na de finale tegen Antwerp zullen ze toch uit een ander vaatje moeten tappen want van heel de match waren ze nergens of hadden ze schrik voor corona op te lopen

 • René Schoeters

  Eigenlijk grappig dat beide heren voor 3 gouden schoenen tellen!