Clubfans trekken alle registers open: kolkende mensenzee zal opnieuw spelersbus verwelkomen voor match tegen Anderlecht

Photo News

Het is zondag van moeten voor Club Brugge en dus trekken de fans voor de komst van Anderlecht opnieuw alle registers open. De aanhang van blauw-zwart plant een nieuwe busverwelkoming, vergelijkbaar met het ontzettend warme onthaal voor de spelers voorafgaand aan de titelmatch in 2016. Via fora en Facebook roepen de fans op om de oprijlaan en het plein voor het stadion om te dopen in een kolkende mensenzee, een initiatief dat door de spelerskern twee jaar geleden enorm gesmaakt werd. De bus van blauw-zwart zal vanuit Hotel Weinebrugge via de Kerkhofstraat naar het Jan Breydelstadion rijden. Daar laat Club extra drankstanden opzetten om de massa fans van het nodige gerstenat te voorzien. 

Photo News
Photo News
Photo News33 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Marc Ledure

  Ja Jan , ik ben van 1938, En in plaats dat ik moet inlichting gaan vragen aan mensen van de Club Vraag hij eens Zondag aan den ingang of op de parking van de bussen waar VADER is ze gaan het u onmiddellijk zeggen.

 • Marc Ledure

  Ja Jan !!! Vraag achter eens VADER Als zondag gaat ze gaan u onmiddellijk zeggen waar ik ben. Ik zal u èèn tip geven Voor het ogenblik hebben 68 supportersclub van CL.Brugge die ingeschreven in de federatie.

 • jan meerbergen

  Beste Marc,ook ik heb de wedstrijden op De Klokke nog gezien,toen gingen wij onze tickets kopen in het café van Fernand Boone.Aldus ge moet niet denken dat ge het warm water uitgevonden hebt hé.Ga anders eens inlichtingen vragen aan de mensen van Club,vooraleer hoog van de toren te blazen.

 • Yannik Samoy

  De mooiste goal die ik ooit heb gezien was op jullie grasmat. Een snelle tegenaanval van Goor die een hoge assist geeft van links naar rechts op het middenveld en Stoica die in één tijd met zijn linkerbuitenkant voet de bal van op zo'n 30 met in uw linker winkelkasten knalt. Dat zie ik nog steeds voor mij en ik zal het nooit vergeten. Ook ik heb respect voor u Marc Ledure.

 • Marc Ledure

  Ja wat moet ge er aan doen hè, Ik heb nu gehoord dan ze allemaal mogen vertrekken wie gaan ze dan halen. Ja op dat gebied ik voel me nog goed en zo lang ik kan gaan doe ik het. Dat is supporter in hart en nieren hè.