Club-voorzitter Bart Verhaeghe: "Clement bezit alle eigenschappen van een topcoach”

Clement en Club-voorzitter Bart Verhaeghe vieren de titel van Club.
Photo News Clement en Club-voorzitter Bart Verhaeghe vieren de titel van Club.
Philippe Clement is volgend seizoen de nieuwe T1 van Club Brugge. Clement, ex-speler en voormalig assistent bij blauw-zwart, maakte deze jaargang indruk als trainer van Racing Genk, met als hoogtepunt de landstitel. "Hij bezit alle eigenschappen van een toptrainer en heeft een groot hart voor Club Brugge", reageert voorzitter Bart Verhaeghe.

"Ik ben zeer verheugd en dankbaar dat Philippe terug naar Club komt", verklaart Verhaeghe. "Door de jaren heen heb ik Philippe leren kennen als een gedreven professional die bijzonder verstandig aan zijn carrière heeft gebouwd. Hij deed de nodige ervaring op als speler, assistent-trainer en hoofdtrainer. In die zin is het een logische stap om nu hoofdcoach te worden van Club Brugge. Met het hele team kijken we ernaar uit om samen met Philippe te werken aan een mooie toekomst bij de schoonste Club van het land."

Clement volgt Ivan Leko op, die enkele dagen geleden bekendmaakte Club te verlaten.
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • frans ornelis

  wie hoog mikt kan laag vallen de bescheidigheid is hier ver te zoeken brugge is genk niet hopelijk behaald hij hetzelfde resultaat als bijzijn vorige clubs maar een zekerheid is het niet

 • luc braeckman

  Beter doen dan Ivan...2 keer kampioen op 'n rij!?!

 • Hans Wuijts

  Jongens toch wat ene cinema, dit zag je toch al van heel ver aankomen dat hij naar Brugge zou gaan.

 • FRANK BERTELS

  Nu ineens wel bleiter Het bleiter ploegje van belgie

 • peter van engeland

  Wat een gezeik ,nu opeens in de bovenste lade ,had dat twee jaar geleden gedaan dat was pas een teken van vertrouwen geweest eerst andere ploegen het risico laten nemen