Club verkoopt op één dag 27.000 mondmaskers voor het goede doel: “Mee voor zorgen dat gespecialiseerde maskers voorbehouden blijven voor de zorg”

Club verkoopt de mondmaskers op z'n website.
Club Brugge Club verkoopt de mondmaskers op z'n website.
Club Brugge pakt vanaf vandaag uit met een initiatief in de strijd tegen het coronavirus. Blauw-zwart verkoopt mondmaskers en de opbrengst daarvan gaan integraal naar het steunfonds ‘Club tegen Corona’. Op de eerste dag werden meteen meer dan 27.000 mondmaskers verkocht. 

“Mondmaskers zullen een belangrijke rol spelen in de exitstrategie van de coronacrisis”, klinkt het bij blauw-zwart. “Club wil hier zijn steentje aan bijdragen en brengt twee unieke mondmaskers op de markt. Door het aanbieden van deze mondmaskers aan zijn fans wil Club er mee voor zorgen dat andere, gespecialiseerde mondmaskers voorbehouden blijven voor de zorgsector. De gepersonaliseerde mondmaskers komen in twee verschillende ontwerpen en worden verkocht per 4 stuks voor een kostprijs van 20 euro via de webshop van Club Brugge.” Per verkocht masker schenkt Club de winst, zo’n 2 euro per stuk, aan het goede doel.

Onder het motto ‘No heart No Glory’ organiseert Club Brugge Foundation, in samenwerking met verschillende maatschappelijke organisaties, jaarlijks een 20-tal sportieve, sociale en educatieve communityprojecten, waarbij het vanuit de kracht van het voetbal duizenden mensen uit kansengroepen vooruithelpt. Ook in Coronatijden blijft de Club Brugge Foundation deze projecten verder ondersteunen. 

.
Club Brugge .9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Danny Buyse

  Heb me per abuis vergist 200.000 euro maar dat is al getal is ondertussen ook al overtroffen.

 • Etienne Derycker

  @Danny Buyse, 200.000.000.000 euro voor een goed doel, da's 200 miljard als ik mij niet vergis. Rijke club aan 't worden.

 • dirk govaerts

  Club staat mijlenver voor op de rest .Met Gent als goede 2e ,en Genk als 3e . de rest moddert vooral wat aan en teert op zn vertgane glorie

 • Nicole Hosten

  Mooi gedaan van club

 • joseph wuyts

  Heb er gisteren 16 montmasker besteld en het ging vlot groetjes wuyts Joseph