Club slijt ook Jorgacevic aan Turkse ploeg

Bojan Jorgacevic
PHOTO_NEWS Bojan Jorgacevic
Club Brugge is nog maar eens af van een zwaar contract én een overbodige speler. De bestemming is andermaal Turkije. Deze keer vertrekt Bojan Jorgacevic voor drie jaar naar de Turkse ploeg Kayseri Erciyesspor. Dat bevestigde de Turkse ploeg met een tweet via zijn officiële Twitteraccount. Ondertussen heeft Club Brugge de transfer ook bevestigd. Hoeveel geld blauw-zwart krijgt voor Jorgacevic is niet bekend.

Bojan Jorgacevic was al langer overbodig. Onder trainer Juan Carlos Garrido kwam de Serviër niet meer van de bank en blauw-zwart haalde met de jonge Mathew Ryan al een vervanger in huis voor volgend seizoen.

Club haalde Jorgacevic vorig jaar tijdens het seizoen bij rivaal AA Gent weg. De doelman haalde nooit het gewenste niveau bij de West-Vlamingen en mocht ondanks een lopend contract beschikken.

Eerder stalde Club Brugge al Björn Vleminckx voor een half jaar bij Gençlerbirligi SK en verkocht het enkele dagen geleden Ryan Donk aan Kasimpasa. Ook Mémé Tchité zou dicht bij een overgang naar Turkije staan.