Club-motor sputtert, met slechts vier competitiezeges sinds oktober: wachten op smaakmaker Danjuma

Arnaut Danjuma Groeneveld traint nog steeds niet met de groep.
Photo News Arnaut Danjuma Groeneveld traint nog steeds niet met de groep.
De motor sputtert. Slechts vier competitiezeges sinds oktober. Het contrast met Clubs seizoensdebuut wordt alsmaar groter.

Zou het toeval zijn, dat de blessure van Arnaut Danjuma omzeggens gepaard gaat met de dip die Club Brugge kent? De Nederlandse international viel halfweg oktober, thuis tegen Waasland-Beveren, aan de rust uit. Wat eerst een banale blessure leek - een pijnlijke enkel - , bleek uiteindelijk een stressfractuur. Meer dan drie maanden later traint Danjuma nog steeds niet met de groep. Of hoe Ivan Leko - die op stage hoopte dat de flankaanvaller tegen eind januari weer wedstrijdfit zou zijn - het nog wat langer zonder zijn smaakmaker moet stellen.

Je hebt 27% van dit artikel gelezen
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • dirk claeys

    Triest ! Het zal nu van die ene speler afhangen! Brugge is nu reeds aan het kopen om spelers te vervangen! Waar is de machine van begin het syzoen gebleven! Blijkt dat de motivatie, opnaaien, en inzet tekort schiet! Voorbeeld , Rafael, twee jaar niet mogen meedoen, geen inzet, motivatie, trainer tegen zich, nu beste speler van de pintjes liga! Clement alles geleerd in Brugge! Niet goed genoeg, nu afgetroefd Door inzet en motivatie!

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00