Ga naar de mobiele website
^ Top

Club gaat vol voor Poolse aanvaller die hen uit Europa League hield

photo_news
Haalt Club Brugge voor het verstrijken van de transferdeadline (2 september) nog aanvallende versterking binnen? Volgens de krant Het Laatste Nieuws gaat blauw-zwart alvast vol voor Waldemar Sobota (26), de rechtsbuiten van Slask Wroclaw. De Polen hielden Club uit de laatste voorronde van de Europa League, met Sobota als uitblinker. Sobota heeft een opstapclausule van één miljoen euro in zijn contract. Ook Schalke zou fel geïnteresseerd zijn in de international.

Laurens De Bock ziet Sobota waarschijnlijk nog af en toe in een nachtmerrie opduiken. De verdediger werd in het heenduel zoek gespeeld en bij de pauze vervangen, waarna Sobota met een goal in de terugmatch bevestigde. Club heeft inmiddels een concreet voorstel bij Slask neergelegd voor de flankaanvaller, die zowel op rechts als links uit de voeten kan, en de manager van Sobota was gisteren in Brugge om te onderhandelen. Al wordt het afwachten in hoeverre Schalke 04 geïnteresseerd is in Sobota. De 'Königsblauen' kwalificeerden zich gisteren bij PAOK Saloniki voor de Champions League en beschikken over nog meer financiële slagkracht. De Duitsers zouden echter ook nog andere spelers op het oog hebben.

"Een heel interessante speler, maar nog niets concreet", liet Club Brugge gisteren weten. Grappig detail: de lichtvoetige Poolse international (hij weegt amper 60 kilogram) speelt vanavond met Slask de terugmatch van de play-offs in de Europa League tegen Sevilla, club van Carlos Bacca. In de heenmatch wonnen de Spanjaarden met 4-1.

photo_news
Meer over


Meld een bug