Club Brugge toont "verborgen plekjes" van Jan Breydel op jaarlijkse fandag

PHOTO_NEWS
Op 5 juli organiseert Club Brugge zijn jaarlijkse fandag. De datum was al langer bekend, maar vandaag onthult blauw-zwart op zijn website wat de supporters allemaal mogen verwachten.

"Het programma is weer goed gevuld, met de rondleidingen als één van de hoogtepunten van de dag", meldt de vicekampioen en bekerwinnaar. Tussen 10 en 15 uur wordt een blauwe en een zwarte tour georganiseerd. Elke tour toont een andere kant van de club.

"Wou je altijd al eens de binnenkant van Vincent Mannaerts kantoor zien, of zien waar de werknemers van Club Brugge dagelijks hun werk doen, dan is de zwarte tour iets voor jou", luidt het.

De blauwe tour is iets uitgebreider en neemt de fans mee "doorheen alle verborgen plekjes van het Jan Breydelstadion". "Van de slaapkamers, waar de spelers 's middags even kunnen rusten, via de veiligheidstoren naar de perszaal, je ziet het allemaal. Zit op de stoel van Michel Preud'homme, raak het heilige gras van Jan Breydel aan of bekijk het stadion vanuit de Business seats, het is allemaal mogelijk tijdens de fandag. Als extraatje dit seizoen is ook de vernieuwde beloftenkleedkamer toegankelijk voor het publiek."