Club Brugge hoopt nog steeds op Benteke, maar denkt ook aan Argentijn van 15 miljoen euro

Benteke.
Photo News Benteke.

De geruchtenmolen draaide gisteren op volle toeren. Een akkoord tussen Club Brugge en toptarget Christian Benteke (29) is evenwel nog bijlange geen feit, zo klinkt het bij de clubs en de entourage van de speler. Wél polste blauw-zwart intussen via een makelaar naar de eisen van Crystal Palace, bij wie de aanvaller overbodig is.

Club beseft dat het een moeilijk dossier wordt, maar heeft de hoop nog niet opgeborgen. Benteke is gelukkig in Engeland, al beseft hij dat spelen een must is met het EK in zicht. Het loon van de Rode Duivel – een slordige 135.000 euro per week – mag in principe geen obstakel vormen. Veeleer wacht Club de moeilijke opdracht om de aanvaller – op huurbasis – naar de Belgische competitie te lokken.

Volgens Argentijnse media bracht blauw-zwart intussen een bod van 9 miljoen euro uit op Adolfo Gaich (20), iets wat de Bruggelingen gisteren niet wilden bevestigen. San Lorenzo, de club van de sterke spits, wil evenwel 15 miljoen voor zijn goudhaantje.

Adolfo Gaich (rechts).
AFP Adolfo Gaich (rechts).22 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • freddy cardoen

  Hun euro is gevallen bij Brugge , eindelijk de Argentijnse lijn , de spelers met het juiste voetbal DNA .

 • avelino garcia

  Benteke is al een paar seizoenen total loss, hij bakt er niks meer van. Veel geluk met jullie topspits in Brugge.

 • janpiere ledure

  Club Brugge zou moeten zot zijn om dat binnen te halen; Da ventje verdient daar 135... euro per week. En het moet zijn dat hij ook afgeschreven daar ze zouden hem niet laten gaan.

 • André Christiaens

  Ook welke spits je lopen hebt betekend nog niet dat je een top spits hebt. Messi is geen top spits maar maakt wel 50 doelpunten op jaarbasis en meestal van aan de grote baklijn. Zulke speler is meer dan goud waard dan een spits dat nog op geen 3 meter een doelpunt kan maken. Een spits moet je gebruiken op snelheid en hem niet op doel plakken, want dan bakt hij er gewoon niks van.

 • Steven Moreels

  hopelijk niet "het paard van Troje", maar normaal gezien zou hij een duidelijke meerwaarde kunnen betekenen voor dit Club. Zijn loonstrookje is hun probleem, Club speelt hoog spel, maar kom, Benteke in België is altijd leuk....