Exclusief voor abonnees

Clinton Mata de goedlachse sterkhouder van Club in 7 sleutelwoorden: “Ik ben genoemd naar Clinton. Gelukkig was Trump nog geen president”

Jan De Meuleneir / Photo News
Onderbelicht maar ó zo geliefd. Clinton Mata Pedro Lourenço (27): een vat vol energie, met het hart op de juiste plaats en een eeuwige glimlach op z’n gezicht. Dat zal u doorheen dit interview wel merken. Nooit had-ie gedacht op een dag tegen Manchester United te mogen voetballen. “Mijn weg naar de top kan jongeren inspireren.”

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Guillermo Chaves

  Respect voor deze speler. Nooit grote woorden, altijd spreken met de voeten. Minzaam persoon en steengoede verdediger. De JPL heeft de laatste jaren weinig zulke sterke verdedigers gekend die aanvallend en opbouwend ook nog zo sterk zijn.

 • René Schoeters

  Zo iemand scoort punten, zelfs bij een Anderlecht supporter!

 • rik cappelle

  Echt een speler met een schitterende mentaliteit. Een voorbeeld op alle gebied voor een profvoetballer. Hopelijk kunnen jonge talenten als Deketelaere en Verschaeren en nog anderen zich daar aan spiegelen.