Clement: “Tegen dit Oostende gaan nog veel ploegen punten laten liggen”

Photo News
Club Brugge had het niet onder de markt tegen KV Oostende, maar haalde de drie punten toch thuis na doelpunten van Okereke en Tau. Clement was na afloop tevreden. “We zijn erin geslaagd de organisatie van Oostende open te breken.”

“Ik ben tevreden dat we hier de drie punten mee naar huis nemen”, begon Clement de persconferentie. “We wisten dat we tegen een georganiseerd Oostende moesten spelen, en dat met een ploeg die wat minder automatismen had dan gewoonlijk. Dennis was de afgelopen dagen ziek en Sobol is geblesseerd. Ik voerde ook wat wissels door omdat we niet bezig zijn met een sprint, maar met een marathon en iedereen moet optimaal klaar geraken.”

“Toch behielden we de hele tijd de controle en konden we het in de tweede helft afmaken. Daar ben ik blij om want ik ben ervan overtuigd dat er nog veel ploegen punten gaan laten liggen tegen dit Oostende.”

Doelpuntenmaker Okereke

Simon Mignolet

Wout Faes
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Georges Vande Velde

    Deli was vandaag toch zwakjes , het zal dinsdag toch wat doortastender moeten!

  • Georges Vande Velde

    Vooral als ge uw brol opstelt (Cools,Vossen,Amrabat of positiewissels (Diata op rechts,Schrijvers op links) om dan uiteindelijk uw normaal materiaal de match te doen winnen. Spijtig maar ik “ken er niets van”

  • Mieke Braeckman

    De beste ploeg van het land, zo simpel is dat !