Clement spreekt over derde draw op rij en Gaich: “Al veel geruchten gehoord”

“Qua resultaat mogen we spreken van een klein dipje.” Dat vertelde Philippe Clement na het derde gelijkspel op rij voor Club Brugge. “Want we zijn veel gewoon. Maar als je naar de wedstrijden kijkt, vind ik niet dat je over een dipje kan spreken. We zijn drie matchen dominant en hadden meer kansen dan de tegenstander.” De Club-coach sprak ook nog over Adolfo Gaich. “Ik heb al veel geruchten over hem en andere spelers gehoord. We communiceren pas als er over iemand een akkoord is.” 

Clement.
RV Clement.

Club Brugge neemt het zondag 2 februari op tegen Antwerp. Wil je zelf graag meespelen? Stel vóór vrijdagavond jouw ideale ploeg samen op Goudenspelen.be en maak kans op de dagprijs. 
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Matthías Plancke

  De enige ploeg die Club voor moet opletten, is Club Brugge zelf. Gewoon rustig blijven en het vertrouwen terug winnen. Ze moeten van niemand schrik hebben. Gelukkig is er Charleroi & Gent die voor wat spanning zorgen.

 • Eddy van den Abeele

  Aan de Brugge supporters de prijzen worden aan de meet uitgedeeld

 • ANDRE VAN DEUN

  Typisch Club, na de winterstop begint het motortje te sputteren. Nog 1 keer verliezen, en de paniek zal uitbreken, met nog slechter voetbal tot gevolg. 't Is niet de eerste keer dat ze dat voorhebben. Enneeuuu Antwerp is coming.

 • dave hosten

  Negen ptn voor op tweede, halve finale beker, CL geld binnen en Europees overwinteren...denk momenteel niet zoveel aan de hand toch? Maar versta reacties van sommige pers en publiek, afgunst is begrijpelijk

 • Mireille Vermorgen

  Die kunnen nu toch nooit tegen de waarheid he altijd rond de pot draaien