Exclusief voor abonnees

Bij PSG kennen ze Diatta al: “Krépin pikt snel nieuwe zaken op”

BELGA
Er zijn wellicht betere waardemeters dan het nummer 13 van de Jupiler Pro League. Maar toch: de klasse droop van Krépin Diatta af. Afrikaans Talent van het Jaar is hij al. What’s next?

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • danny buyse

  Ajax wou hem voor 18 miljoen en was toen nog niet uitgeroepen tot de beste speler in de Afrika Cup. Nog een beetje verder rijpen en ontwikkelen en er zal een talentrijke speler vertrekken maar niet alleen Ajax zal kandidaat zijn. @Tom, natuurlijk is Dennis een goede speler. Razend snel en technisch hoogstaand maar nog niet cool en slim genoeg voor het doel net zoals Openda.

 • rik cappelle

  Diatta is een ongelooflijk talent die Club voor zeer geld gaat verkopen maar die Cobbaut is nu ook geen waardemeter hoor. Ik heb mij dikwijls de vraag gesteld wat die bij Mechelen in de ploeg deed en dan betaald dat ploegske daar 3 mio€ voor ! Na zondag weet die nog niet waar het noorden zich situeert, zo onnozel werd hij gedraaid.

 • kelly Bernaert

  Willem: een sneer naar Anderlecht? Neen, gewoon een terechte vastelling dat Diatta ze één per één in zijn zak stak!

 • Tom Haezebrouck

  Het is gewoon een ongelofelijk talent en een dikke chapeau voor Rune Lange want een goeie talentscout is heel belangrijk. Ik vind trouwens Dennis een heel goede speler die nu wat meeval mist maar geloof me die gaat Club doorverkopen met veel winst.

 • Willem Kempenaers

  In de inleiding weeral een sneer naar Anderlecht. Pas daar maar mee op..