Argentijnse voetbalbond trekt staart in: “Gaich legt geen medische testen af bij Club”, blauw-zwart ontkende al akkoord

AP
De Argentijnse bond meldde dat Adolfo Gaich (20) morgen zijn medische testen aflegt voor Club Brugge, maar kwam daar even later op terug - nadat ook al blauw-zwart zelf ontkende dat er een deal is. “Gaich had de toestemming om naar Buenos Aires (waar de testen zouden plaatsvinden, red.) te reizen, maar blijft uiteindelijk bij de nationale ploeg”, klinkt het. 

De bonkige spits (1m90, 82kg) speelt op dit moment een olympisch kwalificatietoernooi in Colombia met de nationale belofteploeg. In de vooravond meldde de Argentijnse bond dat de 20-jarige Gaich dat toernooi onderbreekt om zijn medische testen voor Club Brugge ín Buenos Aires af te leggen. Blauw-zwart ontkende meteen dat er een deal is en enkele uren later trok de Argentijnse bond haar staart alweer in. “Gaich had de toestemming om naar Buenos Aires te reizen, maar blijft uiteindelijk bij de nationale ploeg”, schreef het op Twitter. 

Club is al even op zoek naar een grote, sterke, kopbalkrachtige aanvaller, die ook goed in de ruimtes duikt. Een type dat blauw-zwart sinds Mbaye Diagne – op non­actief gezet na zijn fratsen – niet meer in de kern heeft. 
18 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • rik cappelle

  En Karmel..... Perisic en Bacca spelen die ergens in het liefhebbersverbond misschien ? Hahahahahaha...........

 • Bart Karmel

  Ja Bjorn, want club Brugge heeft zo een geschiedenis van spelers die later doorbreken bij de top in Europa. Toch?? Euh? Wie? Ah ja Meunier en dan stopt het ook. Hahha

 • Freddy Van Cauteren

  Als je maar geld hebt

 • Benny Lanckman

  En geen andere Europese topclub ziet die zitten?

 • Steven Moors

  @ Bjorn Booms, Brugge het Ajax van België? Ajax heeft net zoals Anderlecht 34 titels en Brugge maar 15 zoals Feyenoord. Dus blijf ullie de komende 30 jaar daar maar mee vergelijken...