“Dat ik dat nog mag meemaken. Formidabel”: Raoul Lambert barst in tranen uit bij het zien van tifo Club-fans

Club Brugge-legende Raoul ‘Lotte’ Lambert werd gisteren, voor aanvang van Club-Standard, uitgebreid gevierd voor zijn 75ste verjaardag. De ex-aanvaller van blauw-zwart was zichtbaar ontroerd door de tifo en de staande ovatie van het thuispubliek, zo is te zien in bovenstaande video. Bij het aanschouwen van de tifo barstte de man zelfs in tranen uit - zo fel was hij onder de indruk. Met de tranen nog in de ogen gaf hij uiteindelijk de aftrap van de wedstrijd. “Het was echt buiten verwachting, ze hebben er hun werk van gemaakt”, zegt Lambert in bovenstaande video. “Dat ik dat nog mag meemaken...formidabel!”

Lambert was zichtbaar onder de indruk.
Club Brugge Lambert was zichtbaar onder de indruk.19 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Luc Cleynhens

  Heb hem nog zien spelen,.... zet hem in de huidige ploeg van FCB en ze hadden al die gekochte spelers niet nodig. Geweldige voorspeler !!!!!!

 • Roger Dufour

  Raoul is een rustig en verstandig man. Was in zijn periode wereldspits! Snelheid , shot, techniek en vooral fairplay, Raoul had alles.

 • Freddie Heremans

  Onder meer voor de Lotte ben ik in 1974 Club-fan geworden. We hebben Raoul in 1980 een ireplica-Gouden Schoen gegeven. DeEchte kreeg hij nooit, een ware schande.Nog vele mooie gezonde jaren, wereldspits !

 • Marcel De Maesschalck

  Proficiat Raoul. Je was een schitterende en sportieve speler. OK, we zagen toen niet alles op TV maar je probeerde nooit een fout uit te lokken of de tegenspeler te kwetsen. Dit eerbetoon heb je méér dan verdiend. Vanwege een supporter van Sporting Lokeren. Hopelijk kan je nog vele jaren genieten van het spel van Club en laat ons hopen dat dit ook nog kan gebeuren in het nieuwe stadion.

 • Janneke Alsberg

  schitterrend van Club Brugge. Lotte Lambert had het volste respect, eerbied en supporters van ALLE Belgische en Vlaamse voetbalclubs, en ver daarbuiten.