"Bij interessant bod mag Vázquez weg"

BELGA
Echt veel heeft Michel Preud'homme niet moeten inpraten om zijn kern van twintig spelers op scherp te zetten voor de match van morgen tegen Manchester United. Ook Victor Vázquez, misschien ietwat in een mindere periode, wil volgens de trainer schitteren tegen de Mancunians.

"De laatste week voor het einde van de transferperiode is het altijd wel hetzelfde liedje. Spelers willen weg of willen ingaan op sommige aanbiedingen van andere clubs. Het is aan hen om de juiste keuze te maken. Normaal gezien kom ik niet in zo'n verhalen voor. Met Tom De Sutter hadden wij samen op voorhand wel enkele afspraken gemaakt en wist hij waar hij stond", verklaarde Preud'homme.

"Met Victor Vázquez is dat hetzelfde. Vázquez weet dat hij Club Brugge mag verlaten als er een zeer interessant bod komt. Een bod waar iedereen beter van wordt. Maar dat is geen nieuws meer. Dat Vázquez niet meer gemotiveerd zou rondlopen wil ik niet zeggen. Je kan niet altijd conclusies trekken nadat een speler iets gesticuleerde op het veld. Wij, de spelers en coaches, beleven het spel net iets intenser dan iemand in de tribune of voor zijn televisie. Het kan soms lijken alsof er een dispuut is maar dat is niet altijd het geval, wees daar maar zeker van. Ik zie alvast geen probleem met hem op training of in de kleedkamer."