Club Brugge en KV Mechelen spelen gelijk, fans gaan met elkaar op de vuist

PHOTO NEWS

Club Brugge en KV Mechelen hielden het in een oefenduel in Tongeren bij een 0-0-gelijkspel. Ivan Leko koos tegen de kersverse tweedeklasser voor een B-ploeg, maar zijn team had wel het betere van het spel. Voor rust resulteerde dat nog niet in grote kansen, maar na de koffie werden de doelmannen wel aan het werk gezet. Gescoord werd er echter niet.

In minuut 70 moest scheidsrechter Alexandre Boucaut de match even onderbreken nadat enkele fans met elkaar op de vuist gingen. Na het oponthoud werd de partij gewoon uitgespeeld. Het voorbereidingsduel was de laatste oefenmatch voor blauw-zwart. Club Brugge kan zondag in het Jan Breydelstadion met de Supercup zijn eerste prijs van het nieuwe seizoen pakken. De tegenstander is bekerhouder Standard.

PHOTO NEWS
PHOTO NEWS
PHOTO NEWS
PHOTO NEWS45 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • marc ledure

  Eddy Vervaet !! Hebt u het over Cercle ??? Voor het ogenblik hebben we 68 supporterslokalen hier in Belgie en er 38 van in West Vlaanderen. Den Anderlecht mag blij zijn dat West en Oost Vaanderen bestaat anders zat hun stadion ??? 1/4 van vol.

 • marc ledure

  Eddy Vervaet !! Hoeveel supporters heeft den Anderlecht in de regio rond Anderlecht zelf zijn er 2 supporterslokalen. Bij Club Brugge 'West Vlaanderen hebben we 37 supporterslokalen in Brugge een straal van 5 km zijn er 14 lokalen t'is nu aan u , EN in het totaal hebben we 68 supporterslokalen die ingeschreven zijn in de federatie.

 • PIERRE VAN DER ELST

  2 ploegen die uitblinken in schoppen en slaan.

 • Dirk Van der Weeën

  Misschien weet je het niet Vervaet maar de laatste abo's gaan binnen kort de deur uit bij Club,dus dat wil zeggen dat we terug elke thuismatch met 29000 zullen zijn.En dat Vervaet is ELK seizoen zo ook als het minder gaat.Daar kunnen andere ploegen alleen maar van dromen.Inderdaad WIJ hebben supporters over het hele land,kunnen weinig ploegen zeggen.Daarom kunnen wij die relschoppers gerust missen als tandpijn.

 • Eddy Vervaet

  Marc ledure????Zonder al die zogenaamde supporters van buiten de regio Brugge zat jullie stadion voor 1/2 leeg.Wees dus blij dat je overal supporters hebt!!!

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00