Christophe Henrotay niet langer vicevoorzitter van makelaarsvereniging BFFA

BELGAIMAGE
Voetbalmakelaar Christophe Henrotay is niet langer vicevoorzitter van de Belgian Federation of Football Agents. Dat vertelde BFFA-voorzitter Jesse De Preter aan Sport/Voetbalmagazine. 

In september vorig jaar werd Henrotay in het kader van ‘Operatie Zero’ opgepakt in Monaco. De makelaar werd in verdenking gesteld voor witwaspraktijken, private corruptie, bendevorming en valsheid in geschrifte. Drie luxewagens, waaronder een Porsche en een Ferrari, 7 miljoen euro en twee appartementen in het Prinsdom werden in beslag genomen. Henrotay resideert nu nog altijd in Monaco. Omdat z’n paspoort ingetrokken is, mag hij het grondgebied daar niet verlaten. En dat is volgens De Preter de voornaamste reden waarom Henrotay ontslag nam.

BELGAIMAGEReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.