Het nummer 16 in de lucht: Cercle-spelers eren Van Damme met mooi gebaar na voorsprong tegen Anderlecht

Bij het doelpunt van Kevin Hoggas tegen Anderlecht zorgden de spelers voor een mooi eerbetoon aan Miguel Van Damme.In de groen-zwarte kleedkamer zijn er maar enkele spelers van vorig seizoen overgebleven die met Miguel Van Damme getraind en gespeeld hebben: Taravel, Hazard, De Belder, Omolo, Hoggas, Ueda en Vitinho. Zij werden door coach Storck op de hoogte gebracht.
Photo News Bij het doelpunt van Kevin Hoggas tegen Anderlecht zorgden de spelers voor een mooi eerbetoon aan Miguel Van Damme.In de groen-zwarte kleedkamer zijn er maar enkele spelers van vorig seizoen overgebleven die met Miguel Van Damme getraind en gespeeld hebben: Taravel, Hazard, De Belder, Omolo, Hoggas, Ueda en Vitinho. Zij werden door coach Storck op de hoogte gebracht.
Mooi moment in de eerste helft van Cercle-Anderlecht. Toen groen-zwart op voorsprong klom na een goal van Kevin Hoggas snelden de spelers naar de bank om een shirt van Miguel Van Damme aan het publiek te tonen. Van een mooi eerbetoon gesproken.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Eén week nadat hem tijdens het Gala van de Gouden Schoen nog een hart onder de riem werd gestopt door Iker Casillas, kreeg doelman Miguel Van Damme (26) net voor het weekend een nieuwe mokerslag te verwerken in de strijd tegen leukemie. Bij de wekelijkse controle in het ziekenhuis werden opnieuw kankercellen bij de speler van Cercle Brugge ontdekt.

De groen-zwarte aanhang besloot meteen om Van Damme dit weekend te eren met een applausmoment in de 16de minuut - het rugnummer van Van Damme bij ‘De Vereniging’. De handen gingen massaal op elkaar in het stadion, al werd het nog een stuk mooier in de 33ste minuut toen Kevin Hoggas Cercle op voorsprong kon zetten tegen Anderlecht. 

In de groen-zwarte kleedkamer zijn er nog enkele spelers van vorig seizoen over die met Miguel Van Damme getraind en gespeeld hebben: Taravel, Hazard, De Belder, Omolo, Hoggas, Ueda en Vitinho. Samen met de andere spelers van Cercle grepen ze snel naar een shirt van Van Damme. Mooi gebaar en dat in volle strijd tegen de degradatie.

BELGA
BELGA
BELGA
BELGA
Bij het doelpunt van Kevin Hoggas tegen Anderlecht zorgden de spelers voor een mooi eerbetoon aan Miguel Van Damme.
Photo News Bij het doelpunt van Kevin Hoggas tegen Anderlecht zorgden de spelers voor een mooi eerbetoon aan Miguel Van Damme.
Photo News
Photo News1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Hugo Van Meirvenne

    Zeer mooi gebaar, voor een zeer goede sportman. Het beste voor jullie toekomst.