Exclusief voor abonnees

Camps: “De Belgische competitie raakt stilaan Japans gekleurd. Er is sprake van een kleine invasie”

Daichi Kamada scoorde tegen Standard zijn tiende van het seizoen. “Ik kan me niet voorstellen dat deze gymnast komend seizoen nog op Stayen speelt”, zegt Hugo Camps.
BELGA Daichi Kamada scoorde tegen Standard zijn tiende van het seizoen. “Ik kan me niet voorstellen dat deze gymnast komend seizoen nog op Stayen speelt”, zegt Hugo Camps.

Wie niet blijft hangen op de Chaussée d’Amour is vanuit Sint-Truiden in een mum van tijd in hartje Luik. De taalgrens is een stippellijn die niemand ophoudt. De verwantschap tussen STVV en Standard is dan ook groot. STVV-Standard is tien keer meer derby dan STVV-Genk. De confrontaties zijn pittig, soms over de rand, altijd op het scherp van de snede. Er gebeurt iets in deze interregionale derby.

Je hebt 28% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratisReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.