Bond moet 125.000 euro kosten betalen in dossier Propere Handen

Mehdi Bayat, de voorzitter van de KBVB.
Photo News Mehdi Bayat, de voorzitter van de KBVB.

Slik. De KBVB moet de totale som van onderzoeks- en gedingkosten ten belope van 125.000 euro in dossier Propere Handen voor zijn rekening nemen. Dat heeft het BAS beslist. 

De kosten voor de arbitrage bedragen 11.000 euro en moeten worden gespreid over KV Mechelen, Tubeke, Lokeren, Supportersorgaan Malinwa, KV Mechelen Support, de Mechelse fan Aico Luypaert, Dejan Veljkovic, Johan Timmermans, Olivier Somers, Stefaan Vanroy, Thierry Steemans en Walter Mortelmans. Nog dit: de club die in de zestiende finales van de Croky Cup wordt uitgeloot tegen KV Mechelen - dat in de pot vervangen wordt door ‘bye’ - mag rechtstreeks naar de achtste finales.
15 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • willem merken

  En die kosten zullen ze wel doorrekenen naar de jeugdspelers. 2 euro erbij om te mogen spelen en dit voor eeuwig en altijd. (kwestie van hun graai, graai te kunnen voortzetten)

 • François Nuyts

  125.000 Eu kosten , en dan hebben ze nog geen propere handen ...

 • Guido Verpoucke

  Waarom altijd tegen kV mechelen !! Er zijn ook andere ploegen die moesten veroordeel worden !!! Maar mechelen heeft wel verdiend den beker gewonnen en kampioen gespeeld !!

 • Alfons Detemmerman

  Keer het voetbal de rug toe .... er moest nog 30 man gaan kijken als de rode duivels spelen

 • Albert Georges

  KV dat wel betalen. Blijkbaar, aan hun straf ( ? ) gezien hadden ze nog wat geld over !

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00