Vanhaezebrouck, die Trebel laat rusten, is op zijn hoede: "Union is gevaarlijk"

Photo News
Geen Adrien Trebel morgenavond bij Anderlecht tegen Union. Hein Vanhaezebrouck laat de middenvelder rusten.

"Wijzingingen? Misschien een paar." Hein Vanhaezebrouck was mysterieus over zijn mogelijke opstelling tegen Union. Hij kondigde "niet al te veel rotatie" aan, maar voorts wilde hij geen namen vrijgeven. Wat de Anderlecht-coach wel vertelde, was dat hij geen beroep zal doen op Adrien Trebel, al even op de sukkel met de buikspieren. "Hij krijgt rust." Ook Zakaria Bakkali en James Lawrence zijn er niet bij.

Vanhaezebrouck, opgelucht na de 2-1-zege tegen Standard, is op zijn hoede voor Union. "Een gevaarlijke tegenstander", klonk het. "Zeker offensief is er veel kwaliteit, met topschutter Niakaté, Tau en Tabekou, die ik gekend heb bij AA Gent. Ik vind Union ook een mooie ploeg - het zou leuk zijn, mochten ze kunnen promoveren. En in de beker zijn er altijd verrassingen, hé. Maar liefst niet hier. Wij hebben geen recht op een misstap."
29 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • rik cappelle

  Fouberke ik leef al 5 jaar op "mijn goed" zoals ze zeggen en ik ben nog ver van 67 hoor !!! Diegenen die mij kennen, en dat zijn er zeer veel hoor en allemaal met meer verstand dan u, zullen dit met alle plezier beamen. Dus uwen haring bakt niet hé manneke.

 • Gaston FOUBERT

  Je zou aardig verschieten rikske, heel aardig. Je mag zeker tot je 67 doorgaan, zelfs nog langer.

 • rik cappelle

  Aan uw IQ te merken Foubert zal het toch geen groot pensioen zijn, dus met zeer veel plezier betaald en er mag gerust nog een stukske meer van mijzelf bijkomen. Als ik een sukkelaar kan helpen mij niet gelaten hoor.

 • Gaston FOUBERT

  Klein clubje bestaande uit rikske fikske, marckse van de kampioenen, dirkske van zeven weeën, jantje de mosselman, joris de bemoeial, allemaal gefrustreerden die alleen maar kunnen schelden en verwijten wanneer iemand niet hetzelfde evangelie als hen verkondigt. Geen supporters/gentlemen, maar halve hooligans op het net, arm Brugge. Toch bedankt dat jullie mijn pensioen mee betalen.....

 • didier de coster

  ledure , arrogantie wordt meestal afgestraft, dikke flater van uwe leko die denk dat de wereld aan zijn voeten ligt , denk dat hij nu wel weer met zijn beide voetjes op de grond staat, proficiat aan deinze, dus uw brugse bank is niet wat je zou verwachten , toch vernederend voor de brugse fans die naar deinze zijn geweest, dank u leko