Vanderhaeghe: “Één ploeg wilde voetballen, de andere trapte de hele tijd lange ballen...”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

‘t Was stil in de kleedkamer van KV Kortrijk, zo gaf trainer Yves Vanderhaeghe toe. De Kerels grepen maar net naast een ticket voor de bekerfinale. “Natuurlijk is dit een teleurstelling voor de spelers. Dat is logisch. Het is ook spijtig dat we weer op achterstand komen via een strafschop, uiteindelijk verdient mijn ploeg dat niet. We zijn blijven proberen voetballen en de kansen om te scoren waren er, maar we hebben het jammer genoeg niet gedaan.”

Yves Vanderhaeghe.
VTM Yves Vanderhaeghe.3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Jos Vannuffelen

    Is niks nieuw, hebben in de afgelopen 3 jaar nog nooit bewezen een aanwinst te zijn voor 1A, rudimentaire ploeg op en naast het veld.

  • marc van de poel

    Vreemd dat een trainer/Supporter enkel de acties van zijn ploeg ziet. De drie beste kansen uit de wedstrijd stonden wel op het Antwerp conto. En dan spreek ik nog niet eens van de heenmatch, toen Kortrijk zich 89 minuten lang ingroef om de Antwerp pletwals te weerstaan. Terrechte finalisten : Brugge en Antwerp.

  • RENE KEEGAN

    slechte verliezer...