Maehle en Berge in koor: “Spijtig, maar we hebben de juiste mentaliteit getoond”

Joakim Maehle.
BELGA Joakim Maehle.

Joakim Maehle stond er beteuterd bij na de uitschakeling van RC Genk in de Croky Cup. “Deze wedstrijd had alles, er was entertainment van begin tot einde, maar met een ongelukkige afloop voor ons. We hebben vandaag wel de juiste mentaliteit getoond. Hier kunnen we op bouwen naar de toekomst toe.”

Ook Sander Berge prees de Genkse mentaliteit. “We kwamen telkens terug na een achterstand. We begonnen goed. Er waren veel kansen langs beide kanten, het kon alle kanten uit”, aldus de middenvelder. “Mentaal waren we sterk in deze heksenketel. Wij hebben het goed gedaan. Ik ben trots, maar ook teleurgesteld. Ach, we kunnen er niks meer aan veranderen. We moeten nu weer focussen op de competitie. Beter worden en punten pakken. En ik geloof dat we dat kunnen. Elke wedstrijd zit er verbetering in ons spel. Ik ben er zeker van dat we zullen terugkomen in de competitie.”
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Roger Deprez

    Racing zit in de hoek waar de klappen vallen en wij moeten door heel het gebeuren heen en als dat lukt met die jonge spelers komen wij er sterker uit voor de toekomst. Laat die ploeg nu eens staan en geeft ze vertrouwen, wel met Ito en Bongoda op de vleugels in plaats van Paintsel en Ndongola.

  • Frans Peeters

    Er moet ook meer zelfvertrouwen groeien in de voorste gelederen om op doel te durven schotten, te veel gebijen

  • Magda Goossens

    Proficiat met jullie prestatie.