Kwartfinale tussen Anderlecht en Club Brugge op donderdag 19 december, Standard en Antwerp spelen dag eerder

Photo News
De kwartfinales van de beker van België zijn gekend en daar zit één absolute topaffiche bij. Anderlecht en Club Brugge kijken elkaar in de ogen in een heruitgave van de finale van 2015. Verder springt ook het duel tussen Standard en Antwerp in het oog, live te bekijken op HLN.be! 

De beker mag dan de kortste weg naar Europa zijn, het staat nu al vast dat het zeker niet de gemakkelijkste weg wordt. Paars-wit kijkt in de kwartfinales immers Club Brugge in de ogen. De recordkampioen heeft het thuisvoordeel, maar het wordt in elk geval een flinke klus om door te stoten naar de halve finales. De kraker wordt op donderdag 19 december gespeeld, om 20u45. 

Nog in de kwartfinales komen Standard en Antwerp tegen elkaar uit (woensdag 18 december om 20u45). Ook dat is een beladen duel met heel wat oude bekenden. Bij Antwerp hebben onder meer coach Bölöni, Mbokani, Defour en Arslanagic een verleden bij de Rouches. Die match is live te bekijken op HLN.be

Union - de enige overgebleven ploeg uit 1B - neemt het op tegen Kortrijk (woensdag 18 december om 20u). Zulte Waregem ontvangt Charleroi, zij trappen op dinsdag 17 december om 20u45 de kwartfinales op gang. 

De affiches

Dinsdag 17 december, 20u45
Zulte Waregem - Charleroi

Woensdag 18 december, 20u
Union - KV Kortrijk

Woensdag 18 december, 20u45
Standard - Antwerp

Donderdag 19 december, 20u45
Anderlecht - Club Brugge

Photo News53 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Kris Van Laer

  Denk dat Standard - Antwerp momenteel meer topaffiche is dan Anderlecht-Club... In de beker kan uiteraard alles.

 • Rudy Claes

  Het verschil Fouberke is dat Club verdiend gewonnen heeft tegen KVO en Anderlecht verdiend verloren heeft. RSCA - Club : 0 - 4 !

 • rudy engelen

  Trekking gebeurde door drie amateurs, waarvan blijkbaar geen enkele persoon gezegend is met een stel hersenen. Niemand vond dat er in de ' doorzichtige' bokaal moest gedraaid worden met de ballen om enige vorm van voorbedachtheid te vermijden. Ballen werden er gewoon uit genomen, lachertje.

 • Marc Vanginderachter

  Makkelijk wordt het niet maar rsca heeft zeker een goede kans. Fcb is Fc Barcelona niet he.

 • grootaert rené

  Charleroi is de beste voetbalploeg die wij zien spelen hebben : snel,geangageerd ,aanvallend...Daartegenover hebben wij geen goede ploeg zien spelen in dit bekervoetbal.bv. Anderlecht : gebrek aan talentvolle spelers, traag en zonder vebetenheid!