Geen combiregeling van kracht in bekerfinale, Club en Antwerp maken ticketprijzen bekend

BELGA
Goed nieuws voor de fans die op 22 maart de bekerfinale in Brussel willen bijwonen. Vanmorgen raakte bekend dat er géén combiregeling van kracht zal zijn. Wel zal er gevraagd worden om zoveel mogelijk met bussen en het openbaar vervoer te komen. Tickets voor de finale kosten tussen €30 en €60.

Tickets (net geen 20.000 per team) zullen 30 (voor de sfeervakken achter het doel), 45 of 60 euro kosten. Voor het eerst kunnen mindervaliden en hun begeleider een ticket verkrijgen dat minder kost dan het goedkoopste ticket, namelijk 15 euro. Die gunstmaatregel komt er op expliciete vraag van beide clubs.

Op de esplanade van het Atomium komen twee fanzones. Die van Club komt aan de ‘bovenkant’ van het plein, gelinkt aan Parking C, de Antwerp-kant ligt ‘onderaan’. Het Atomium en een ruime perimeter errond zal dienen als buffer om confrontaties tussen beide supportersgroepen te vermijden.

BELGA

Antwerp zal op de dag van de bekerfinale ‘s middags een brunch-businessevent organiseren op de Bosuil, om nadien samen richting Heizel te rijden. Volgende week maakt de Great Old meer details bekend en opent het een tijdelijke nieuwe site om tickets te bestellen. De prijzen voor tickets liggen tussen €30 en €60 voor beide teams.

De Club-supporters kunnen vanaf 25 februari om 10 uur een kaartje bemachtigen, als ze in het bezit zijn van een abonnement. Leden van de supportersfederatie kunnen hun tickets via hun supportersclub kopen. Vanaf 2 maart kunnen ook niet-abonnees online tickets kopen. De Club-fans zullen zich in tribune 3 en 4 bevinden. 
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Luc Van den Bulcke

    Zelfs in 2de amateur leggen ze combiregeling op en nu niet!

  • Gustaaf Van Zolder

    Ze leren het niet. Bekerfinale moet gespeeld worden in t voorjaar als t al lekker weertje is met supporters in korte mouwen. Hoop dat het net zoals Genk - Standard van paar jaren geleden koud is en t regent!

  • vandevoort johan

    Allee,is weer een perfecte regeling van onze verantwoordelijke . Hoe gaat dat spreekwoord weer,zet de kat niet bij de melk. Weer een hoogmis voor de hooligans van hier, en ook die van buiten België gaan komen !!!!!!