Degryse: “Twee wedstrijden op vier dagen blijkt te veel voor het lichaam van Kompany”

Photo News

Ook onze huisanalist Marc Degryse zag hoe Vincent Kompany andermaal geblesseerd uitviel op het veld van Moeskroen. “Je kan wel zeggen dat je je lichaam op de duur goed kent, maar spierblessures zijn zo moeilijk”, aldus Degryse. “Twee wedstrijden op vier dagen, dat blijkt toch te veel voor zijn lichaam op dit moment.”
11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • marion vermoet

  Als je zelf gevoetbald hebt weet je dat dit meer een negatieve dan een positieve invloed heeft op bepaalde spelers,dus thuis laten!

 • Lawrence Van Damme

  Correct Kelly Verlinden. Zou mooi zijn mocht Kompany de eer aan zichzelf laten en weigeren mee te gaan naar het EK en zo een fitte jonge verdediger die wel fit is en blijft de kans geven. Hij kan zelfs niet mee met anderlecht op hun bijzonder laag niveau momenteel. Martinez zal hem sowieso oproepen dat staat vast. Die man zijn uitleg en redenering hangt sowieso met haken aaneen. Hij zal VK wel meenemen onder het mom dat hij een steun is voor de andere spelers etc.

 • Marc De hennin

  Neem hem mee als assistent en probleem opgelost

 • Jacques Deceuninck

  Tijd dat Kompany beseft dat er een tijd van komen is en, inderdaad, een tijd van gaan. Alvast bedankt voor de vele mooie voetbalmomenten die je ons gegeven hebt.

 • Frankie Deygers

  Dat Kompany nu eens toegeeft dat het als speler op het hoogste niveau over en uit is. Toegeven is ook je verantwoordelijkheid nemen. Hierbij dwarsboomt hij ook een andere speler voor het EK 2020.