Club Brugge krijgt fandorp op 't Zand voor bekerfinale

PHOTO_NEWS
Club Brugge heeft van het stadsbestuur de toelating gekregen om een fandorp op te richten op 't Zand in het centrum van Brugge. Op 22 maart kunnen supporters er terecht om de bekerfinale tussen Club en RSC Anderlecht op groot scherm te bekijken. Dat meldt Blauw-Zwart op zijn website.

Het concept zal gelijkaardig zijn met het fandorp dat opgericht werd voor de wedstrijden van de Rode Duivels tijdens het WK in Brazilië. De wedstrijdtickets zullen razendsnel uitverkocht worden en de vraag naar tickets wordt in grote mate overschreden. Daarom wil Club, in samenwerking met het stadsbestuur, een alternatief aanbieden voor de supporters om hun beleving buiten het stadion goed te laten verlopen.

Op een groot scherm zal de wedstrijd live gevolgd kunnen worden. Animatie en muziek zullen om 15.30 uur van start gaan in het fandorp. Als Club Brugge de wedstrijd zou winnen, zullen spelers en trainers met de beker naar het fandorp trekken om deze aan de supporters te tonen, beloven de West-Vlamingen.

De droomfinale tussen Club Brugge en Anderlecht zal op 22 maart om 18 uur het Koning Boudewijnstadion in Brussel gespeeld worden. Recordhouder Club kan de Cup voor de elfde keer winnen, Anderlecht gaat op jacht naar zijn tiende eindzege.