Bekermatch tussen Club en Charleroi afgelast na hevige regenval, match ingehaald op dinsdag 16 januari

TTV
Door de hevige regenval van de voorbije uren kan Club Brugge - Charleroi vanavond niet plaatsvinden. Het speelveld staat op veel plaatsen volledig onder water en voetballen is onmogelijk. 

Intussen deelde kalendermanager Nils van Brantegem mee dat de wedstrijd wordt ingehaald op dinsdag 16 januari 2018 om 20u45. De loting van de halve finales, die voor na Club-Charleroi was voorzien, gaat morgen om 17u door in het bondsgebouw.

Door deze afgelasting worden de halve finales nu afgewerkt op 30, 31 januari of 1 februari (heen) en 6 en 8 februari (terug).

Photonews
Photonews
BELGA
BELGA
 Ivan Leko met ref Jonathan Lardot.
Photo News Ivan Leko met ref Jonathan Lardot.
Photo News
Photo News
Photo News54 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Rigobert Deleu

  Schijnbaar veel reacties van mensen die door het weer van de laatste dagen hersenschade hebben opgelopen . Voor de simpelen van geest , cercle speelt ook voetbal op dezelfde grasmat . Soms wordt er zelfs vrijdag en zondag op gespeeld . Geen enkele mat die dat lang verdraagt . Club had liever wel gespeeld .

 • Dirk Van der Weeën

  Wat een achterlijke commentaren hier weer van al die voetbalkenners van de mauve nichten.Geef het eindelijk eens toe dat jullie show over is.En Didier de Coster ik sta liever op een akker waar er geloeid wordt dan in een stadion waar een doodse stilte is(maw anderlecht)

 • Paul Van den Bruel

  Als ik bij u niet binnen mag Didier de Coster stoort mij niet, want ik heb vrienden die beleefder zijn dan u en nochtans geen supporter zijn van FCB. Go Bruges.

 • Peter Debrouwer

  Toch simpele zielen hé die mauve gazettesupporters ! Zouden ze drie namen kunnen noemen van anderlechtspelers ?

 • Charel Jansens

  Handig zo een drainage die jecop en af kunt zetten in samenwerking met sproeisysteem .