Anderlecht wint van Beerschot na epische cupmatch: Kiese Thelin maakt winning goal, Kompany valt geblesseerd uit

Photo News
Beerschot VA
BEE
Beerschot VA BEE
2
3
Anderlecht AND
AND
Anderlecht
Wat. Een. Cupmatch. Anderlecht zegevierde tegen Beerschot op het Kiel met 2-3 na verlengingen. Kiese Thelin maakte de winning goal in een spectaculaire wedstrijd.

De reguliere speeltijd werd gekruid door doelpunten van achtereenvolgens Holzhauser (1-0), Nasri (1-1), een owngoal van Bourdin (1-2) en Brogno (2-2). Vancamp (Beerschot) en Luckassen (Anderlecht) kregen rood.

Anderlecht kreeg al snel een stevige opdoffer te verwerken. Vincent Kompany moest na amper 25 minuten geblesseerd het veld verlaten. Hoe lang Kompany out zal zijn, was niet te voorspellen, maar gezien de ijszak op zijn achterste, lijkt het dat hij minstens een verrekking opgelopen heeft.

Kiese Thelin zorgde er in de verlengingen voor dat er niet alleen slecht nieuws voor de Brusselaars te rapen viel. Hij scoorde de 2-3, en paars-wit gekwalificeerd. De overwinning tegen een 1B-ploeg deed wellicht deugd, maar de crisis bij Anderlecht kan er onmogelijk mee bezworen zijn.

Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
BELGA
Photo NewsReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.