Beerschot zet Stijn Vreven aan de deur, Hernan Losada pakt over

Stijn Vreven.
BELGA Stijn Vreven.
Stijn Vreven  is niet langer coach van Beerschot. Hernan Losada neemt over tot het einde van het seizoen. 

Vreven (46) betaalt de slechte seizoensstart cash: na 11 op 27 staat de ambitieuze club slechts vijfde in de stand in 1B en mag het de eersteperiodetitel vaarwel zeggen. In de zestiende finales van de Belgische beker werd er na verlengingen verloren van Anderlecht (2-3). Vorig seizoen waren Beerschot en Vreven heel dicht bij promotie, maar in de slotminuten van de play-offduels tegen KV Mechelen werd er nog verloren. In zijn tweede seizoen op het Kiel liep het een pak minder. Mentaal kreeg de spelersgroep begin juli ook een flinke dreun te verwerken in de zaak rond matchfixing, toen het BAS uitsprak dat KV Mechelen toch niet moest zakken en Beerschot gewoon in 1B bleef.

De Argentijn Losada (37) nam als speler van Beerschot in mei 2018 op het Kiel afscheid van zijn spelerscarrière. In drie passages speelde hij 7 seizoenen en bijna 200 wedstrijden voor Beerschot. Hij was sinds vorig seizoen assistent-trainer en lid van de technische commissie. Losada debuteert vrijdag als T1 met een thuiswedstrijd tegen Westerlo. Ook fysical coach Werner Martens neemt -in onderling overleg- afscheid van de club.

Losada bij zijn afscheid.
BELGA Losada bij zijn afscheid.27 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • ETIENNE BOECKX

  Losada is zich al 4 jaar aan het voorbereiden ! Hij zal wel met een klein zaagje de poten onder de stoel van Stijn afgezaagd hebben he.

 • David Van Petegem

  De ideale springplank voor speler-trainer-manager-terreinverzorger-manusje van alles Kompany. In 1b mag dat.

 • joachim albert

  Moesten Antwerp en Beerschot nu eens fusioneren, dan hebt ge 1 ploeg die Antwerpen met potentieel van 30-40.000 supporters en alle reclame en sponsors bij die ene ploeg. Europees niveau, zoals Brugge en Standard. Teveel ego 's

 • Joeri Vermeulen

  Jacques Deceuninck > serieus??? Hebt u ZELF het reglement al eens gelezen? De straffen zijn uitgesproken als iedereen er zich eens bij zou neerleggen, dan kan de rust terug keren!!! De advocaat van de kbvb kon niet eens de argumenten van KV Mechelen weerleggen! Misschien eens eerst naar uw eigen clubje kijken, wie is jullie eigenaar weer? Monaco zeker? Veeg eerst voor eigen door en dan mag je commentaar geven op andere clubs!

 • Christiane Van Croonenborch

  Hier zijn veel kenners aan het woord ben een realistisch persoon toegegeven Beerschot heeft niet steeds de beste bewindslui gehad maar ….. het grote FC Antwerp mag zijn handen kussen dat er hulp kwam van voormalig eigenaar van Zulte Waregem 13 jaar B en virtueel failliet met +- 3000 supporters en nu geraak je aan geen kaartje raar toch als et plots goed draait veel supporters die vroeger Antwerp niet kenden Hopelijk voor Losada lukt het grt