Beerschot-Wilrijk ontslaat Faysel Kasmi (23) na positieve drugtest

Faysel Kasmi.
Belga Faysel Kasmi.
Beerschot-Wilrijk ontslaat Faysel Kasmi (23). De middenvelder legde op 23 december een positieve drugtest af bij een alcoholcontrole. “Hij behoort niet meer tot de kern en vertrekt niet mee op stage”, staat te lezen op de website van de club uit 1B. 

“Na de gebeurtenissen van de laatste tijd heeft KFCO-Beerschot Wilrijk beslist Faysel Kasmi te ontslaan. Zijn contract wordt met onmiddellijke ingang verbroken”, staat te lezen op de website van de club uit 1B. “De middenvelder behoort niet meer tot de kern en vertrekt woensdag dus niet mee op stage. Kasmi was een van de nieuwkomers op het Kiel en had een contract van 1 jaar. Verder dan enkele invalbeurten kwam hij niet.”

De 23-jarige Kasmi, die een verleden heeft bij onder meer Lierse en Standard, bood nadien zijn verontschuldigingen aan en verklaarde te hopen op een nieuwe kans. Die komt er dus niet. 
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • eduard janssens

  Elke werkgever heeft dat recht je te ontslaan voor zo'n feiten .Bezint voor je begint !!

 • Sanne Vermeulen

  Ontslag is wel streng... Hij heeft berouw lijkt me. Al was hij wel fout natuurlijk

 • Joske Vermeulen

  Wim Decantere, elke werkgever die zijn naam besmeurd ziet omwille van illegale verdovende middelen kan zijn werknemer op staande voet ontslaan.

 • Carlos Simonis

  Was het een echte top-speler dan was ie never nooit op staande voet ontslagen. Dan kreeg hij gewoon een fikse boete en was alles weer vergeven. Welkom in het echte voetbalwereld.

 • Wim Decantere

  Het kan zijn dat ik het niet snap, maar hij is toch positief bevonden in zijn privé. Was toch niet na een match? Niet dat ik drugs goedkeur hoor, ik ben erzelfs tegen. Is eigenlijk broodroof dan. ..

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00