Beerschot-Wilrijk en Westerlo delen punten na doelpuntloze partij

BELGA
Op de 26ste speeldag van de eerste klasse B hebben Beerschot Wilrijk en Westerlo vanavond de punten gedeeld. De toeschouwers op het Kiel kregen geen doelpunten te zien.

In de drie vorige duels deelden de twee ploegen ook telkens de punten. Vandaag was dat dus ook het geval. De thuisploeg, dat dankzij een eerste periodetitel zeker is van de play-offs, staat op de tweede plek (46 punten) in het algemene klassement en is vierde (15 punten) in het klassement van de tweede periode.

Westerlo klimt in de stand van de tweede periode over Union naar de vijfde plek (13 punten). Union speelt zaterdag op het veld van Roeselare. In het algemene klassement is Westerlo voorlaatste met 24 punten. Daarmee zijn de play-downs onvermijdelijk voor blauw-geel.

BELGA
BELGA2 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • willy van dijck

    Een geluk dat ze een goede 1ste ronde hadden, maar het bewijst dat Beerschot nog niet rijp is voor 1ste klasse of ze moeten weer kopen en kopen. En daar hebben ze geen goede herinneringen aan.Beter nog een paar jaartjes een reeks lager , dat zijn tenslotte toch ook mooie matchen.

  • Frans Peeters

    Schrijf dan toch dat Westel 4 grote kansen heeft laten liggen tegen Wilrijk geen enkele. Westel had ALTIJD moeten winnen van het fusiegedrocht.