Beerschot-Wilrijk alleen leider na vlotte zege in Roeselare

belga
Beerschot-Wilrijk is na de vierde speeldag in de heenronde van de Proximus League (1B) de nieuwe leider. De Antwerpenaars ging vanavond met 0-4 winnen op het veld van KSV Roeselare.

Na een ingestudeerde vrije trap opende Mohamed Messoudi in de zesde minuut de score. Iets voorbij het uur verdubbelde Hernan Losada vanaf de penaltystip. In het slot van de wedstrijd scoorden Messoudi en Losada elk hun tweede van de avond. Het Argentijnse boegbeeld van de Antwerpse club staat met vijf treffers nu ook bovenaan de topschuttersstand.

Beerschot-Wilrijk voert met tien punten uit vier wedstrijden de stand aan in de Proximus League. Roeselare is tweede met zeven punten.

Zaterdag gaat Oud-Heverlee Leuven op bezoek bij Westerlo en ontvangt Cercle Brugge Lierse. Zondag sluiten Tubeke en Union de vierde speeldag af.
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jan Klaasen

  Straks zitten we in 1A nog met die amateurs opgescheept.

 • Ben Passemier

  Proficiat WILRIJK b. maar begin niet te vliegen aub. Zie maar maar Lierse vorig seizoen! En wie was er dan de ploeg vant stad!!!!

 • Danny SPIJKERS Danny Spijkers

  proficiat Germinal ! jullie hadden nooit meer bestaan

 • Francesco Totti

  Kampioenen !!!!!

 • Walter De Wit

  Ploeg van't stad Beerschot Wilrijk