Beerschot verliest nu ook eerste match onder Losada tegen Westerlo

BELGA
Westerlo is vrijdag op de tiende speeldag van de Proximus League met 1-2 gaan winnen bij Beerschot en mengt zich weer helemaal in de strijd om de periodetitel. De thuisploeg werkte zijn eerste wedstrijd af met Hernan Losada in plaats van de ontslagen Stijn Vreven als hoofdcoach, maar moet na een nieuwe nederlaag de periodetitel vergeten.

Gilles Dewaele (12.) maakte al heel vroeg het openingsdoelpunt voor de Kemphanen. Ambroise Gboho (64.) bracht Westerlo op rozen, al scoorde Raphael Holzhauser (85.) kort voor affluiten vanop de penaltystip wel nog voor de Beerschotse aansluitingstreffer. Verder dan dat kwam de vicekampioen van de voorbije twee seizoenen in de Proximus League niet.

In het klassement rukt Westerlo voorlopig op van vier naar twee, met evenveel punten als leider OH Leuven, dat zaterdag nog op bezoek gaat bij Rode lantaarn Roeselare. Beerschot is pas vijfde en kijkt aan tegen een achterstand van acht punten ten opzichte van Leuven en Westerlo, en dat terwijl er nog maar vier wedstrijden te spelen zijn. 

BELGA
BELGA
BELGA4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Marcel Caers

  Andere trainer en het is ok

 • Christiane Van Croonenborch

  We blijven proberen zoals mijnheer De Bakker aangeeft zonder matchfixing en veroordeling en het geluk van een rammelend bondsreglement We waren en zijn momenteel te licht groetjes

 • Alfons Detemmerman

  Denk dat Beerschot het dit jaar niet meer te boven komt. De onwaarschijnlijke beslissing van het BAS heeft alles overhoop gehaald.

 • Rudy De Bakker

  Oei oei, ook ik vind dit niet echt leuk voor Beerschot. Maar aub, laat kv Mechelen met rust ok. Probeer het echt via de sportieve weg, blijf proberen.