Exclusief voor abonnees

Beerschot, van slapende reus tot Grote Beer?: “Op lange termijn is een volledig nieuw stadion weer aan de orde”


BELGA
Beerschot speelt zondag de promotiefinale nog voor de eer. Zeven jaar na het pijnlijke failliet in 2013 staat de club weer in 1A. Van slapende reus tot Grote Beer? Het is erg kort dag, toch lijkt Beerschot nu stabiel en klaar voor een meerwaarde, en wel hierom.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Daniel Van Rentergem

  Beerschot heeft toch geen stadium, die huren dat toch van stad Antwerpen?

 • Philippe Janssens

  Op korte termijn is een faillisement en een fusie weer aan de orde.

 • Francois Jonckheere

  En waarom ? Om seizoen 21/22 misschien terug in tweede klasse (sorry 1B) te voetballen ? Maar, als het kan gebouwd worden zonder overheidsgeld dan mag van mij iedere club een nieuw stadion bouwen hoor.

 • OLIVIER LAUWERS

  Beerschot is een absolute meerwaarde voor het Belgische voetbal, en de enige club actief in Antwerpen stad zelf, Beerschot heeft dan ook meer supporters in Antwerpen stad, terwijl Antwerp meer supporters heeft uit de Kempen

 • Albert Grisar

  Dit zal nooit een andere club zijn dan diegene die in 1899 opgericht is. Tot spijt van de tranende oogjes van de buitenwereld.