VIDEO. Zonder meer discutabel: ref keurt doelpunt Harbaoui af na tussenkomst VAR

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Minuut 43 op Stayen: Harbaoui prikt zijn achtste van het seizoen in doel, maar dat is buiten de VAR gerekend. Hij maant ref Boterberg aan een kijkje te nemen op de videobeelden. De reden? Een vermeende elleboogstoot van Harbaoui aan het adres van De Norre. Op zijn zachtst gezegd discutabel. Bij Essevee waren ze niet te spreken over de dubieuze beslissing - zij zagen een dubbele voorsprong door de neus geboord. Diezelfde Harbaoui werd in het slot nog uitgesloten met een tweede gele kaart en keek met lede ogen toe hoe zijn team alsnog kopje onder ging in Haspengouw (2-1).

Photo News29 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Philippe De Naeyer

  Ze gaan beide op dezelfde manier naar de bal, enkel springt Harboui hoger of komt hij hoger met zijn armen door zijn gestalte. Ik heb ook nog nooit een speler met zijn armen naast het lichaam zien springen. Als je dit een overtreding vindt, dan moet je beide spelers beboeten.

 • guy raeymakers

  Ze springen allebei met hun ellebogen uit elkaar enkel harbaoui heeft de pech dat hij groter is dan stvv speler.......

 • vanrobaeys franky

  als je een kopduel verliest je laat u vallen gelijk dood en je krijgt de fout mee zo moeilijk is da in voetbal

 • Kris Meulenijzer

  ik als neutraal voetballiefhebber heb de beelden verschillende keren bekeken en moet eveneens vaststellen dat in die partij enkele verkeerde beslissingen zijn genomen. wat me nog het meest stoort zijn de commentaren van onze kenners op tv...voor die ploeg is het ok en voor de andere ploeg in identieke spelfases is het nok. Dus Marc, Geert en co wees correct in jullie bevindingen, zodat het recht zegegevierd en niet de "corruptie" die jullie zgz van onze velden willen hebben...

 • Coen Hogervorst

  Natuurlijke beweging .. niet veel mis mee. Ik heb al ergere 'elleboogjes' gezien waar niks mee gedaan werd.