Blessureplaag(je) slaat toe bij Antwerp, Bölöni: “We maken niet veel vooruitgang, integendeel, er duiken nog meer problemen op”BELGA
Antwerp wist zijn plekje in play-off 1 al te reserveren, maar de laatste rechte lijn naar die mini-competitie verloopt een beetje chaotisch op de Bosuil. Laszlo Bölöni krijgt met een resempje blessures af te rekenen en dat zorgt voor vraagtekens. In eerste instantie voor de wedstrijd van zondag in Kortrijk, maar mogelijk ook voor de start van de play-offs.

“We maken niet veel vooruitgang, integendeel, er duiken nog meer problemen op”, zucht Bölöni. “Bolat heeft een spierprobleem en traint al enkele dagen niet. Baby heeft het twee dagen kalmer aan moeten doen door een pijntje aan de knie. Rodrigues was eventjes out. Haroun heeft al meer dan twee weken niet getraind. Dat wordt veel.”

Het grootste probleem rust mogelijk bij Dieumerci Mbokani. “Het is niet zo erg”, sust Bölöni. “Maar zijn knie is nu al twee dagen gezwollen. Het gaat om een probleem dat al langer aansleept. Het is voor ons niet zo’n grote verrassing dat het de kop opsteekt. Of hij er al wedstrijden mee speelde? Dat kan ik moeilijk inschatten, maar het is een probleem. De medische staf heeft beslist om tot een inspuiting over te gaan. We gaan er goed mee opletten. Ik hoop dat de tijd die we nog hebben tot de play-offs oplossingen zal brengen.”

Voor de wedstrijd van zondagavond op het veld van Kortrijk, lijkt Bölöni alvast geen enkel risico te willen nemen. “Ik heb de groep nog niet samengesteld, maar het dreigt nipt te worden en misschien kom je wel bij een B-ploeg terecht.”

Photo News3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Ben Geerinck

    @eric: Juklerod ook niet? Dat is voor mij de speler vh seizoen bij Antwerp!

  • jean pierre Tibermont

    Met het soort voetbal(?) dat Antwerp speelt is dat niet om te verschieten dat er veel gekwetsten zijn.

  • Eric Couwels

    Toch liefst een strijdbaar team. Refaelov hoeft niet, Dieu en Juklerod ook niet, Haroun sowieso niet. Maar Jelle, Buta, Borges, Arslanagic, Hairemans, Govea, Simao. Rodrigues en Owusu zouden toch moeten kunnen.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00