VIDEO: Eupense fans komen massaal Makélélé spotten: "Ongezien"

Een honderdtal fans op een doordeweekse training, dat hadden ze bij AS Eupen nog nooit meegemaakt. De kleine club uit de Oostkantons zag vandaag zowel supporters als pers toestromen om een glimp op te vangen van Claude Makélélé op diens allereerste training. "Hij moet het wel nog altijd bewijzen als trainer", aldus de fans. "Maar toch: het is ongezien."
Rv3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Dave Janssens

    België is een uitgelezen kans voor mensen met ambitie. Kijk naar Thierry Henry. Die heeft zoveel waardering voor het aanwezige talent dat hij gratis en voor niets aan de lancering van zijn carrière als coach komt werken. Die ervaring is in andere omstandigheden onbetaalbaar. Dat is een troef die we vaker zouden moeten uitspelen want het gaat enkel nog beter wanneer we daardoor ook nog eens sterker worden. 'Elk nadeel heb zijn voordeel' moet men in Eupen gedacht hebben. Respect.

  • ralph ERNST

    Goed gezegd DAVE ! Het is hoogste tijd dat ook kleinere clubs met een bescheiden budget een eerlijke kans krijgen in onze compétitif. Ook il heb Makélélé jaren hier in Frankrijk jaren gevolgd en kan met je maar 100% akkoord zijn. Kwa mentaliteit past hij Bij Eupen !!

  • Dave Janssens

    Ben altijd grote fan geweest van de speler Makélélé.. Bescheiden, sober, maar oerdegelijk. Vind het geweldig dat hij onze Oost kantons, de Duitstalige gemeenschap en onze Belgische competitie komt vertegenwoordigen. Zijn drie eigenschappen doen mij overigens in nostalgie hervallen, naar de oude Belgische mentaliteit op de pitch.