Zotter dan Didier Lamkel Zé worden ze niet gemaakt, hét kantelpunt van Antwerp-AZ in beeld

Photo News
Didier Lamkel Zé. De held die Antwerp naar de 1-0 kopte tegen AZ. Iets later de schlemiel die dom rood pakte. Een nieuw hoofdstuk voor in het fratsenboek van de Kameroener. Al leverde het wel haast hilarische beelden op. De actie was hoe dan ook het kantelpunt in de match. Antwerp verloor met negen man alsnog van AZ met 1-4. 
BELGA
BELGA
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
BELGA
BELGA
BELGA
BELGA29 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Guido Verpoucke

  Ik had liever kV mechelen zien spelen en met veel goede supporters dan nog wel !!!

 • WILFRIED DESLYPERE

  Zulke gekke spelers afvoeren, je hebt er meer nadelen mee dan voordelen.

 • Stephen Goevaerts

  Aan alle haters: volgend jaar meer van dat. Want wij zijn antwerp en wie zijn jullie??

 • Denis Van den broeck

  Vind dat heel erg en dat die supporters hun misdroegen daar kan ik volledig in komen Europa lag op je zucht weg en dan zo een boot in gaan ze hebben gelijk het had veel erger gemoeten door 2 clowns in de ploeg !!!! En ik ben geen Antwerp fan .

 • eric debanne

  Antwerp heeft zich belachelijk gemaakt in Europa met hun prestatie ... Gewoon schandalig en die 2 pipo's die hun ploeg in de steek lieten ... Dan nog niet over de fans te spreken ... AZ verdient door naar de poules ...