Zorgt Mbokani voor ommekeer in saga Lamkel Zé? “Van inborst een lieve jongen”

Dieumerci Mbokani en Didier Lamkel Zé.
BELGA Dieumerci Mbokani en Didier Lamkel Zé.
Dieumerci Mbokani is één van de weinige mensen op de Bosuil die écht invloed hebben op enfant terrible Didier Lamkel Zé (23). Kan het verlengde verblijf van Mbokani de deur misschien op een kier zetten voor een terugkeer van ‘werkweigeraar’ Lamkel Zé in de A-kern?

“Didier is mon petit. Ik heb hem in de voorbije weken nog een paar keer aan de lijn gehad en hoop natuurlijk dat we hem binnenkort gaan terugzien”, aldus Mbokani. “Didier is een goede speler en van inborst ook een lieve jongen. Als hij de plooien met de club kan gladstrijken, zal ik hem vanzelfsprekend mee begeleiden. Dat hoort bij mijn rol als leider.”

Of Lamkel Zé daadwerkelijk snel zijn comeback zal maken, valt af te wachten. Volgens de club zal de Kameroener deze week alleszins niet aansluiten bij de stage in Duitsland. 

Lees ook: 

Mbokani over jaar extra bij Antwerp, zónder ‘vader’ Bölöni: “Onder Leko kan ik nóg meer scoren” (+)

Dieumerci Mbokani poseert voor het oefenveld in Antwerps stageoord Marienfeld-Harsewinkel.
Kristof De Cnodder Dieumerci Mbokani poseert voor het oefenveld in Antwerps stageoord Marienfeld-Harsewinkel.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.