Weer een Rode Duivel naar België: Mirallas (31) tekent voor één jaar bij Antwerp

Photo News
Kevin Mirallas zet zijn carrière voort bij Antwerp. De 31-jarige (flank)aanvaller tekende een contract voor één jaar op de Bosuil. Mirallas maakt de overstap van het Engelse Everton, waar hij niet meer in de plannen paste. 
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

 Mirallas, die al 60 interlands voor de Rode Duivels speelde, zag gisteravond in het Koning Boudewijnstadion als toeschouwer hoe Antwerp zich niet voorbij AZ naar de groepsfase van de Europa League wist te knokken. Maar die gemiste miljoenen konden de transfer dus niet meer doen afketsen. Eerder keerden ook al Vincent Kompany (Anderlecht), Simon Mignolet (Club Brugge), Laurent Depoitre (AA Gent), Anthony Limbombe (Standard) en Nacer Chadli (Anderlecht) terug naar ons land.

Mirallas debuteerde als prof bij Rijsel en verdedigde achtereenvolgens de kleuren van Saint-Étienne, Olympiakos, Everton en Fiorentina. De Serie A-club huurde onze landgenoot vorig seizoen van Everton, waar hij zich dit seizoen niet meer kon doorzetten.

Kevin Mirallas met zijn begeleider Christophe Cheniaux.
Photo News Kevin Mirallas met zijn begeleider Christophe Cheniaux.
Mirallas met Kompany, die ook besliste om terug te keren naar België.
Photo News Mirallas met Kompany, die ook besliste om terug te keren naar België.
Photo News13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Anneke Lootens

  Antwerp doet net hetzelfde als in de jaren eind 80 en begin 90. Oudere spelers kopen

 • Willy Driesen

  heb de man altijd graag zien spelen !!

 • René Heyligen

  Jupiler pro league het rustoord voor de buitenlandse afgeschreven rode duivels, wie is de volgende?

 • Christophe moigneau

  Door de crisis in Engeland sturen ze al de Belgische voetballers terug hebben jullie dit nu nog niet door !! Wie is de volgende Kevin de Bruyne ?

 • Charel Degroote

  Als die "Belgische" spelers in t buitenland afgeschreven zijn proberen ze hier nog gauw wat centen binnen te rijven. Zeer geloofwaardig en sportief.